PERSONDATAPOLITIK HOS AMOPARTNER

(for handelsbetingelser se længere nede på siden)

AMOpartner PERSONDATAPOLITIK FOR INDSAMLING AF OPLYSNINGER TIL BRUG FOR OPFYLDELSE AF AFTALER MED VORES KUNDER

AMOpartner (herefter ”vi”, ”os”, ”vores”) behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondata- og privatlivsbeskyttelsespolitik (herefter ”Persondatapolitik”). 

I det følgende informerer vi dig om dine rettigheder som registreret kunde hos os, samt om hvordan vi behandler og beskytter dine personoplysninger. 

1. Personoplysninger

1.1 Vi behandler kun personoplysninger om dig, som du giver os for at kunne opfylde vores aftale med dig.

De indsamlede personoplysninger vil typisk omfatte:
- Kontaktoplysninger som; for- og efternavn, adresse, e-mailadresse, og telefonnummer

2. Anvendelse af dine personoplysninger

2.1 Formålet med indsamlingen af dine personlige oplysninger er, at opfylde vores aftale med dig om levering af de serviceydelser AMOpartner leverer til dig

2.2 Indsamlingen er ligeledes nødvendig i forhold til fakturering

2.3 Vi anvender ikke personoplysninger om dig, til andet end det der står skrevet i punkt 2.1 og 2.2 

3. Opbevaring af dine personoplysninger

3.1 Dine personoplysninger opbevares hos ekstern virksomhed DigitalOcean (herefter Databehandleren”)

3.2 Oplysningerne lagres på servere der alle overholder GDPRs retningslinjer, og dine personlige oplysninger vil derfor altid være omfattet af beskyttelsen i persondataforordningen. 

3.3 Vi er, over for dig, ansvarlige for opbevaringen af dine personlige oplysninger hos Databehandleren. 

3.4 Vi påser løbende, at vi og Databehandleren har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerheds-foranstaltninger mod, at dine personlige oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, går tabt eller forringes. Endvidere sikrer vi, at de ikke kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med de til enhver tid gældende regler om behandling af personoplysninger. 

4. Deling

4.1 Vi kan dele dine personlige oplysninger med andre leverandører og samarbejdspartnere, f.eks. rådgivere, når det er nødvendigt for at vi kan opfylde vores aftale med dig. 

4.2 Herudover kan vi dele dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine personlige oplysninger med offentlige- og retslige myndigheder, herunder hvis vi skal indberette oplysninger til det offentlige. 

5. Sletning af dine personlige oplysninger

5.1 Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt til opfyldelse af serviceydelsen eller til opfyldelse af lovkrav.

5.2 Vi sletter dine oplysninger, når vi ikke længere har behov for dem. 

6. Dine rettigheder

6.1 Du er til enhver tid berettiget til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig. Ønsker du at få det oplyst, så kontakt os på vores e-mail eller hovedtelefonnummer. 

6.2 Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger. Hertil kan du til enhver tid kræve dine personlige data udleveret og slettet.

6.3 Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: [email protected]

7. Dataansvarlig

Dine personoplysninger indsamles og behandles af: 

AMOpartner/Jump4it
CVR nr.: 39391732
Stendyssevej 8
4400 Kalundborg
+45 36960724
[email protected]


Handelsbetingelser hos AMOpartner ApS

Priser
Hos AMOpartner ApS er alle priserne i danske kroner og angivet ekskl. moms.


Aftaleperiode
Aftalen på servicen dækker 12 måneder og faktureres årligt på abonnement.


Opsigelse
Abonnementet/servicen kan frit opsiges inden periodeudløb eller inden forfaldsdatoen på fakturaen for den kommende periode. Der er således ingen binding udover det år man køber. AMOpartner ApS sender automatisk en ny faktura ved periodeudløb. Ønsker du at opsige servicen/abonnementet skal det blot ske inden forfaldsdatoen på den tilsendte faktura. Opsiges abonnementet ikke, vil abonnementet blot fortsætte indtil det opsiges.


Betaling
AMOpartner ApS modtager betaling med Bankoverførsel. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl.


Levering
Adgang til servicen sendes til den på ordrebekræftelsen oplyste email inden for 24 timer efter bestilling er foretaget.


Ansvar
AMOpartner ApS kan ikke holdes til ansvar for kundens brug af systemet og eventuelle indtastede data. Det er kundens eget ansvar at sørge for og kontrollere at de/kunden overholder retningslinjer der måtte være inden for de områder de vælger at indtaste i systemet. Der henvises her til Databehandleraftalen for yderligere information omkring den dataansvarliges ansvar. 


Fortrydelsesret
Der gives 7 dages fuld returret på varer bestilt via vores hjemmeside (amopartner.dk).

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.

Perioden regnes fra den dag hvor AMOpartner ApS modtager ordren/bestillingen.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 7 efter købet og fra fortrydelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på [email protected]. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af “varen/serviceydelsen”, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.


Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 


Rettigheder
Alle rettigheder til digitale produkter tilhører AMOpartner ApS.
Ved køb opnås licens til at benytte servicen i abonnementsperioden.
Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. 


Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Virksomhedsadresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt


Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere servicen til dig/jer, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for AMOpartner ApS (jfr. punktet ”Persondatapolitik” her på siden). Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.


Klagemuligheder:

Har du/I klager til systemet er du/I altid velkommen til at rette henvendelse til os. Vi lægger stor vægt på at være lydhør og finde frem til en løsning på eventuelle problemer, der opstår i brugen af servicen/produktet:
Klager sendes skriftligt til: [email protected]